Ik wil een geboortelijst aanleggen bij Baby’s Corner en CarCatcher kan hierbij helpen!


Registreer je nu!

Baby

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken. We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij the baby’s corner op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Bij the baby’s corner zijn ze nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot hun begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Zij helpen je daarmee. Beloofd. Ze zoeken samen uit wat bij jullie past. Keuze, keuze en nog eens keuze drijft hen naar een aanbod écht op maat van wat de zovele mama’s, papa’s en grootouders die nu al meer dan twintig jaar over de vloer komen – nodig hebben. Welkom, met al je vragen, met het nieuwe leven dat je omringt.

 

Jouw geboortelijst bij the baby’s corner, dat is:

  • 2500m² winkelplezier en alles onder één dak
  • Leuke giftbox t.w.v. €100 bij aanleg van je geboortelijst
  • 10% waardebon op al je geboortelijstaankopen bij het afsluiten van de lijst
  • 15% waardebon op alle gekochte baby- & kinderkleding op je geboortelijst
  • Begeleiding van a tot z door een ervaren team van mama’s
  • Eigen geboortelijsthuisje in de winkel waarin we alle babyspulletjes voor je opbergen
  • Online opvolging van je geboortelijst
  • Leveringsservice van de aangekochte spulletjes

Welkom, van harte.

Registreren

Registreer je en vink bij beloningen ‘Baby's Corner’ aan.

Bezoek Baby's Corner

Ga langs bij Baby's Corner en leg een geboortelijst aan van minimum 1.500 euro. Vermeld dat je bent geregistreerd bij CarCatcher en dat je graag met reclame wilt rond rijden van Baby's Corner in ruil voor je beloning.

Ontvang je cadeaubon

Je rijdt vanaf 3 maand voor de uitgerekende bevalling rond met reclame van Baby's Corner tot de geboortelijst wordt afgesloten. Bij het afsluiten van de lijst, ontvang je een cadeaubon van 150 euro bij Baby's Corner!