Ik (ver)bouw en CarCatcher kan hierbij helpen


Registreer nu!

IK (ver)bouw

Bouwen en verbouwen is duur en daar willen we wat aan doen. Wij zorgen ervoor dat je korting krijgt op je aankoop en in return rijd je 3 maanden rond met reclame van het bedrijf waar je je aankoop deed.

Registreren

Vul het registratieformulier in en vink bij beloningen ‘ik (ver)bouw’ aan. Je ontvangt een persoonlijke code die je bij alle partners kan gebruiken. Vermeld meteen CarCatcher als je langs gaat!

Kies uw partner

Hieronder staan de partners waar je met je code terecht kan. Daar zal je een bepaalde korting krijgen. Staat het bedrijf waar je een aankoop wilt doen er niet tussen? Mail ons en wij zullen contact opnemen met dit bedrijf en bespreken als je een korting kan krijgen!

Krijg korting

De korting wordt meteen toegepast op de offerte. Indien je een aankoop doet, dan bezorg je ons een afbeelding/kopie ter bevestiging van de aankoop in je accountzone. Vervolgens rijd je 3 maanden rond met reclame van het bedrijf waar je je aankoop deed. De reclame wordt enkel op de achterruit van je wagen aangebracht, dit in return voor de korting. De boodschap is steeds: 'Ik ben een tevreden klant van ...'

Deelnemende partners


Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Qurtinz komt naar uw thuis met professioneel advies. 1.500 euro - 2.500 euro: 7% korting
2.500 euro - 3.500 euro: 10% korting
+ 3.500 euro:
15% korting

(prijzen incl. BTW)

15% korting op aankoop
vanaf € 1.500!
 

Bovenop de huidige tijdelijke actie
extra € 500 korting!
1 contactpersoon bij Keukens De Abdij, vraag de naam via info@CarCatcher.be.

15% korting op aankoop vanaf € 1.500 aankoopmaterialen!