Beloningen

Ontvang 50 euro op je rekening

Indien een bedrijf adverteert en jouw wagen uit kiest, dan kan je opteren om vergoed te worden met 50 euro/maand op je rekening. Vul je rekeningnummer aan in je persoonlijke accountzone.

Cadeaubon

Je kan je kandidaat te stellen om voor één van onze lokale handelaars rond te rijden. De vergoeding is in dit geval altijd een cadeaubon van de zaak zelf.

Ik (ver)bouw

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Koop bij één van onze partners en krijg een korting op je aankoop! Na de aankoop rijd je 3 maanden rond met reclame van het bedrijf waar je een aankoop deed.

Tijdelijke cadeaubonnen

Je kan je kandidaat te stellen om voor één van onze lokale handelaars rond te rijden.
De vergoeding is in dit geval altijd een cadeaubon van de zaak zelf.

Optiek Gysels in Lichtervelde garandeert je professioneel en eerlijk advies, de allernieuwste producten, een uitmuntende service en ijzersterke garanties. Altijd tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Bezoek website

Bij Emilie van Optiek Dujavu in Wevelgem ben je aan het goeie adres voor een groot aanbod aan brillen, zonnebrillen en lenzen. Je kan er ook terecht voor een afspraak voor oogmeting of lenscontrole.

Bezoek website

Glamodiosa biedt fashion & accessoires aan met doel als goed gevoel & instant happiness! Love what you wear & wear what you love! Shop te Sint-Kruis nabij Brugge.

Bezoek website

Belle Optiek uit Sint-Denijs-Westrem koppelt oogzorg aan de nieuwste oogmode. Wat brildragen bij Belle Optiek onderscheidend en plezierig maakt: leuke mode, lichte materialen, prima pasvormen, draagbare exclusiviteit en vakkundig advies.

Bezoek website

Optiek Sofie uit Ronse kiest haar brillen zorgvuldig uit en is steeds op zoek naar vernieuwende collecties. Geen mainstream, wel namen als Theo Eyewear, Orgreen Optics, Etnia Barcelona, … Sofie streeft steeds naar het mooiste resultaat voor een correcte prijs.

Bezoek website

Optiek Van Eygen is al sinds het eind van de jaren 60 specialist op het gebied van multifocale glazen. Met een ruim aanbod van de laatste nieuwe collecties en permanente klassiekers, hun klantvriendelijkheid en vrijblijvend professioneel advies, kunnen zij u zeker van dienst zijn.

Bezoek website

La Fiducia brengt in twee vestigingen, in Gits en in Pittem, het beste van fashion, beauty en gifts samen. Twee winkels, met elk een eigen aanbod en een eigen stijl, maar met een zelfde passie en enthousiasme om elke bezoeker in de watten te leggen!

Bezoek website

Maison Duvet in De Pinte is uw specialist in maatwerk van (dons)dekens en kussens, zowel standaardmaten als buitenmaten. Zij beschikken over een eigen atelier waardoor alle aanpassingen en creaties mogelijk zijn.

Bezoek website

Bij Schoenen en Lederwaren Faveere in Zwevegem kan u terecht voor trendy sneakers, klassieke herenschoenen, pittige pumps én bijpassende accessoires.

Bezoek website

Optiek Canoo in Lauwe staat voor u klaar met gratis advies, een ruim aanbod in monturen, zonnebrillen en kinderbrillen met tàl van glasmogelijkheden. U kan genieten van een koffietje tijdens of na de oogmeting (liefst op afspraak).

Bezoek website

Su'ch is een multibrandstore voor vrouwen, te midden van het gezellige Diest. Op-en-top modieus, stijlvol en outfits voor alle gelegenheden. Persoonlijk stylingadvies in een gemoedelijke en warmhartige sfeer zonder te veel push. Dat is waar Su'ch voor staat!

Bezoek website

Focus Optiek Eine is een huis van vertrouwen. Brillen & zonnebrillen, van trendy chique tot degelijk klassiek, maar steeds de betere kwaliteit en met oog voor de nieuwste trends. Je kan online alle collecties via een handige tool ook online passen.

Bezoek website

Sinds 1977 is Optiek Talpa een referentie voor optische brillen en contactlenzen. U vindt er brilmonturen, glazen en contactlenzen in alle stijlen en prijsklassen. Locatie: Mol.

Bezoek website

Optiek Elien in Kruishoutem zorgt voor uw ogen! Elien doet dit door middel van een oogmeting en het aanbieden van verschillende brillen volgens uw wensen. Ook voor contactlenzen kan u bij deze optiek terecht!

Bezoek website

Vancoppenolle Brillen en Optiek Monset werden opgericht in 1977 en is sindsdien een referentie voor optische brillen en contactlenzen. U vindt er brilmonturen, glazen en contactlenzen in alle stijlen en prijsklassen. Locatie: Sint-Andries.

Bezoek website

Een volledige en grondige reiniging van uw dons is de specialiteit van het Donsatelier. U kan bij het Donsatelier ook terecht voor de productie van je donsdekens en kussens in elke mogelijke maat. Dankzij de ruime keuze aan soorten dons kunnen zij zich steeds naar uw noden schikken. U kan ook uw matras laten reinigen, dit biedt de snelste en meest hygiënische manier om een grondig schone matras te krijgen. Locatie: Gent.

Bezoek website

Hairteam David is een kapsalon in De Pinte voor dames, heren en kinderen zonder afspraak. Het is steeds up-to-date met de nieuwste trends en ze laten zich regelmatig bijscholen in gerenommeerde opleidingscentra.

Bezoek website

Bij Optiek Claeys, gelegen in het centrum van Zottegem, kan u terecht voor alles wat ook maar enigszins uw zicht kan verbeteren. Optiek Claeys biedt u professioneel en persoonlijk advies bij de keuze van een bril, brilglazen, contactlenzen of zonnebril.

Bezoek website

Le Prince Boutique is een klassevolle en hippe dameszaak gelegen in Tielt. De voorkeur voor Franse en Italiaanse merken is onmiskenbaar. Daarnaast vindt u er ook de betere Belgische mode.

Bezoek website